fbpx

Mikä on Eurowork?

Eurowork tuo tekijät ja asiakkaat yhteen, lyhyelläkin aikataululla

Eurowork on jo pitkään aikaan tarjonnut rakennusalan tekijöitä erilaisiin rakennus- ja remonttikohteisiin niin yritys- kuin kotitalousasiakkaille Uudellamaalla ja muuallakin Suomessa.

Osuustoiminnallinen uudistettu yrittäjämallimme tarjoaa tekijöillensä mahdollisuuden valita työnsä, aikataulunsa ja antaa joustoa hinnoittelussa Euroworkin lukuun. Euroworkin lisäksi tekijämme vastaavat työnlaadusta, aikataulusta ja oikeanlaisista työmenetelmistä toimitusehtojemme mukaisesti.

Oikea tekijä oikeaan työhön

Eurowork tarkistaa tekijöiden ammattiosaamisen ja referenssit henkilökohtaisen haastattelun yhteydessä ja ylläpitää säännöllisellä ammatillisella valmennuksella tekijöidensä ammattitaitoa. Mottomme on, oikea tekijä oikeaan työhön!

Työryhmiemme avulla voimme tarvittaessa toteuttaa isot, vaativat ja pitkäaikaiset työkokonaisuudet asiakkaan työnjohdon alaisuudessa.

Päätavoitteemme on tarjota osaaville, ammattitaitoisille, monikielisille rakentajille mahdollisuuden parempaan ja huolettomampaan toimeentuloon, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työkohteita, turvaa ja huolenpitoa kaikissa elämäntilanteissa.

Yhteydenottopyyntö
myynti@eurowork.fi