Luotettavin Helpoin Vastuullisin Laadukkain
tapa alihankintaan!

Älä ota turhia riskejä käyttämällä kevytyrittäjiä! Vastuullista, turvallista ja reilua, sinun ja duunarin eduksi. Laadukasta työvoimaa sinun projektiisi.

Paras Reiluin Helpoin Vanhin tapa alihankintaan!

Älä ota riskejä! Hallitse kulujasi käyttämällä osuuskuntayrittäjiä lisävoimana projekteissasi. Läpinäkyvää ja reilua!

Alihankintaa turvallisesti, ilman huolta alivakuuttamisesta​

Euro Work on Suomen suurin rakennusalan osuuskunta. Jäsenemme työskentelevät itsenäisesti ryhmäyrittäjinä. Euro Work huolehtii työntekijöiden vakuutuksista ja lakisääteisistä velvotteista.

Miten tämä hyödyttää sinua yrittäjänä?

Kun hankit työvoimasi Euro Workilta, maksat vain tehdystä työstä, ilman huolia ylityöongelmista, sairauslomista tai muista yllättävistä kustannuksista. Kaikki työntekijät on vakuutettu kattavalla rakennusaikaisella vakuutuksella, ja Euro Work huolehtii lakisääteisistä velvotteista sekä yhteiskuntavastuista tilaajanvastuulain mukaisesti.

Alihankintaa turvallisesti, ilman huolta alivakuuttamisesta

Euro Work on Suomen suurin ja vanhin rakennusalan osuuskunta. Jäsenemme työskentelevät itsenäisesti Euro Workin osuuskuntayrittäjinä. Euro Work huolehtii jäsenten vakuutuksista ja lakisääteisistä velvotteista.

Miten tämä hyödyttää sinua yrittäjänä?

Kun hankit työvoimaa Euro Workilta, maksat vain tehdystä työstä, ilman huolia sairauslomista tai muista yllättävistä kustannuksista. Alihankintaa eivät koske työaikarajoitteet, joten jäsenet voivat työskennellä projekteissasi hyvin joustavalla aikataululla. Euro Work vakuuttaa kaikki työntekijät asianmukaisesti kattavalla rakennusaikaisella vakuutuksella, ja huolehtii lakisääteisistä velvotteista sekä yhteiskuntavastuista tilaajavastuulain mukaisesti – toisin kuin laskutuspalvelut.

Euro Workin osuuskunnan jäsenet nauttivat hyvästä ansiotasosta ja mahdollisuudesta vaikuttaa työhönsä. Näin sinun työmaillasi työskentelevät ammattilaiset pysyvät motivoituneina ja ahkerina!

Alihankintaa yrityksille
1 +
Jäsentä
1 %
Suosittelisi
1 +
Yhteistyökumppania
1 /100
Reklamoi

Miksi ostaa osuuskunnasta?

Kevytyrittäjyydelle ei - osuuskunta parempi vaihtoehto

Ei kevytyrittäjiä

Osuuskunta on rakennusalan hyväksymä työskentelymuoto työmaalla.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankinta on turvallista

Täysi vakuutus

Euro Workin jäsenillä on täysi rakennusaikainen vakuutus, sinun turvaksesi.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankintaa nopeasti

Helppo ja nopea

Löydät osaajan lyhyelläkin varoitusajalla, niin suuriin kuin pieniin projekteihin.

Miten osuuskunta toimii?

Kevytyrittäjyydelle ei - osuuskunta parempi vaihtoehto

Ei kevytyrittäjiä

Osuuskunta on Rakennusliiton hyväksymä työskentelymuoto työmaalla.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankinta on turvallista

Täysi vakuutus

Euro Workin jäsenillä on täysi rakennusaikainen vakuutus, sinun turvaksesi.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankintaa nopeasti

Helppo ja nopea

Löydät osaajan lyhyelläkin varoitusajalla, niin suuriin kuin pieniin projekteihin.

Osuuskunta vs kevytyrittäjä

Miten osuuskuntatoiminta eroaa muista yhtiömuodoista?

Moni on sekoittanut osuuskuntatoiminnan kevytyrittämiseen tai laskutuspalveluun. Totuus kuitenkin on, että osuuskuntatoiminta on vuosikymmeniä vanha yritysmuoto, joka on toiminut luotettavana yritysmuotona kauan ennen kevytyrittäjäpalveluiden kehittymistä. Myös Euro Work on perustettu ennen laskutuspalveluiden aikakautta tukemaan rakennusalan osaajia.

Osuuskunta on oma, perinteinen yhtiömuotonsa, joka toimii osakeyhtiön tavoin. Osuuskunnan jäsenet ovat osuuskuntayrittäjiä, jotka työskentelevät Euro Workin lukuun. Toisin kuin kevytyrittäjän, osuuskuntayrittäjän yhteiskuntavastuut ovat helposti tarkastettavissa “Luotettava Kumppani” -raportista. 

Voit ottaa yhteyttä toimistoomme tai suoraan Rakennusteollisuusliittoon, mikäli yhtiösi on rinnastanut Euro Workin osuuskuntayrittäjät kevytyrittäjiin. Voit myös lukea lisää osuuskuntayrittäjyydestä artikkelistamme täältä.

Kokemuksia Euro Workista

Apollon Rakentajat Oy ja Favoram Oy ovat toimineet Euro Workin asiakkaina jo vuosien ajan, tilaten tekijöitä pienempiin projekteihin, sairastapauksiin, ja kattaviin kokonaisuuksiin. He ovat arvostaneet etenkin työvoiman hankinnan helppoutta, nopeutta ja joustavuutta. 

Katso oheisesta videosta lisää mietteitä Euro Workin osuuskunnasta!

Hekin käyttävät Euro Workia

Löydä tekijä!