Eurowork ja Mesensei yhteistyötiedote

Lehdistötiedote: Euro Work-Center ja Mesensei ilmoittavat strategisesta yhteistyöstä

5.7.2023 Tia Kiiskinen

Euro Work, Suomen johtava rakennusalan osuuskunta, ja Mesensei, alustateknologian edelläkävijä Suomessa, ilmoittavat ilolla strategisesta yhteistyöstään, jonka neuvottelut alkoivat jo alkukeväästä. Tämä kumppanuus keskittyy sidosryhmäviestinnän  ja tietopääoman hallintaan. 

Osuuskuntien skaalautuvuus on ollut suuri haaste Suomessa. Tällä yhteistyöllä mahdollistetaan Euro Workin osuuskuntatoiminnan skaalautuvuus ja palvelulaadun parannus kustannus- ja resurssitehokkaasti. 

Strategisella yhteistyöllä pyritään saavuttamaan seuraavat edut osuuskuntayrittäjille:

  1. Helppo ja ketterä viestintä
  2. Laadukas teknologia-alusta osaamisen kartoitukseen ja työnlaadun kehittämiseen
  3. Reaaliaikaiset tuki- ja neuvontapalvelut

“Yhteistyökumppanuus luo arvoa osuuskuntayrittäjillemme, edesauttaen osuuskunnan kasvua. Viestinnän tehokkuus mahdollistaa resurssien keskittämisen ydintoimintoihin, ” toteaa Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen. 

Lisää artikkeleita

Miksi rakennusalan yrittäjän on otettava YEL-vakuutus?

Kun työskentelet rakennusalalla yrittäjänä, YEL-vakuutuksen (Yrittäjän Eläkevakuutus) ottaminen on paitsi lakisääteinen velvollisuutesi, myös keskeinen osa omaa sosiaaliturvaasi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä, miksi YEL-vakuutus on välttämätön,

TOP-3 tehtävää huhtikuulle

Rakennusalan ahdinko on pahimmillaan juuri nyt. Se näkyy ja kuuluu. On optimistista nähdä, että vanhat tukijoukot vuosien takaa palaavat osuuskuntaamme. Erityisesti kasvaa jälleen sama vanha