Eurowork ja Mesensei yhteistyötiedote

Lehdistötiedote: Euro Work-Center ja Mesensei ilmoittavat strategisesta yhteistyöstä

5.7.2023 Tia Kiiskinen

Euro Work, Suomen johtava rakennusalan osuuskunta, ja Mesensei, alustateknologian edelläkävijä Suomessa, ilmoittavat ilolla strategisesta yhteistyöstään, jonka neuvottelut alkoivat jo alkukeväästä. Tämä kumppanuus keskittyy sidosryhmäviestinnän  ja tietopääoman hallintaan. 

Osuuskuntien skaalautuvuus on ollut suuri haaste Suomessa. Tällä yhteistyöllä mahdollistetaan Euro Workin osuuskuntatoiminnan skaalautuvuus ja palvelulaadun parannus kustannus- ja resurssitehokkaasti. 

Strategisella yhteistyöllä pyritään saavuttamaan seuraavat edut osuuskuntayrittäjille:

  1. Helppo ja ketterä viestintä
  2. Laadukas teknologia-alusta osaamisen kartoitukseen ja työnlaadun kehittämiseen
  3. Reaaliaikaiset tuki- ja neuvontapalvelut

“Yhteistyökumppanuus luo arvoa osuuskuntayrittäjillemme, edesauttaen osuuskunnan kasvua. Viestinnän tehokkuus mahdollistaa resurssien keskittämisen ydintoimintoihin, ” toteaa Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen. 

Lisää artikkeleita

konkurssi

Tarvitaanko yrittäjiä rakennusalalla?

Rakennuslehdessä julkaistua artikkelia “Kuinka tunnistaa vastuullinen yritys” (25.11.23) sivuava mielipidekirjoitus. Rakennusalalla tällä vuosituhannella tapahtunut yrittäjyyden suosion kasvu on merkittävä indikaattori yksilöiden pyrkimyksestä itsenäiseen toimeentuloon. Tämä

Mies ja paku, kevytyrittäjyys, osuuskuntayrittäjyys

Kevytyrittäjyyden huonot puolet: 10 haastetta ja riskiä

Kevytyrittäjyyden huonot puolet jäävät usein keskustelun ulkopuolelle sen kasvettua viime vuosina suosituksi työskentelymalliksi monien työnhakijoiden ja ammattilaisten keskuudessa. Kevytyrittäjyys tarjoaa houkuttelevia etuja, kuten joustavuutta, vapautta

Eurowork vieraana Neuvottelija-podcastissa 10.8.23

Neuvottelija-podcast on Sami Miettisen juontama yhteiskunnallisiin aiheisiin, talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä podcast, jota seuraa kymmeniätuhansia johtohenkilöitä ympäri Suomen. Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen oli podcastissa vierailemassa