Rakennusalan työvoima haussa? Euroworkiltä saat nopeasti osaavaa työvoimaa! 

Rakennusalan tyypillinen haaste on osaavan työvoiman löytäminen nopeallakin aikataululla. Projektien aikataulut ovat tiukkoja ja työvoiman sairastuminen tai muu tilanne voi tehdä aikataulusta entistä tiukemman, mikäli korvaavaa työvoimaa ei saada nopeasti paikalle.

Tällöin työnjohtajalla tai aliurakoitsijalla tulee olla aikaa etsiä uutta työvoimaa. Mutta, entä jos tilanne ei salli sitä? Entä, jos aikaa ei ole sähköpostien lähettämiseen, puhelinsoittoihin ja osaamisen kartoittamiseen? Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka osaavaa ja luotettavaa työvoimaa on mahdollista saada helposti ja nopeasti. 

Euroworkiltä saat työvoimaa työmaalle nopeasti ja luotettavasti 

Meille tällaiset tilanteet ovat hyvin tyypillisiä – saamme soittoja yrityksiltä ja yrittäjiltä, jotka kaipaavat nopeasti työvoimaa. Otamme tarkat tiedot ylös tarvittavasta työvoimasta ja etsimme verkostostamme sopivat työmiehet, jotka keskustelevat itse työn ehdoista ja aikatauluista yrityksen tai yrittäjän kanssa. Kaikki verkostossamme olevat työmiehet ovat jo ennalta suorittaneet osaamiskartoituksen, jolloin olemme varmistaneet heidän osaamisensa. Näin päästään lopputulokseen, jossa yrittäjä saa tarvittavan ja osaavan työvoiman työmaalle nopeasti. Ja mikä parasta – palvelumme ei maksa mitään. 

Lue alta kokemukset, joissa pitkään kanssamme yhteistyötä tehneet Andreas Nuottanen Favoram Oy:stä ja Janne Vanhanen Apollorakentajat Oy:stä kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä Euroworkin kanssa. 

“Olen valinnut Euroworkin sen takia, että saan nopeasti osaavan työntekijän. Esimerkiksi jos kaveri sairastuu työmaalla tai muuten ei pääsekään tulemaan, mitä viimeaikoina on tapahtunut aika usein. Päivän tai parin varoitusajalla saan Euroworkista nopeasti osaavan työntekijän. Soitan vain Euroworkiin ja heiltä tulee pari-kolme vaihtoehtoa, joista voin sitten itse valita sopivimman kyseiseen työtehtävään. Esimerkiksi täällä Espoon Kivenlahden koululla on aika tiukat aikataulut ja jos tarvitsee nopeasti osaavan työntekijän lisäksi, saan sellaisen Euroworkista eikä tarvitse itse lähteä etsimään, se on mielestäni hyvä tässä asiassa.”  – Andreas Nuottanen, Favoram Oy

https://youtu.be/AoHA1CRD9EY

“Olen toiminut yhdessä Euroworkin kanssa yli 10 vuotta ja saanut heiltä hyvät työntekijät niin talvikaudeksi kuin kesällekin rakennustöihin. Voin suositella heidän palvelujaan. Sehän tässä on hyvä, että Euroworkin työntekijät käyvät haastattelun ja osaamiskartoituksen läpi ja sen takia työ on laadukasta. Etuna on myös se, että meillä ei ole työnantajavelvoitetta vaan Eurowork hoitaa ne. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän työnteko helpottuu.” – Janne Vanhanen, Apollorakentajat Oy

Mikäli haluat laadukasta työvoimaa työmaalle nopeasti, ole rohkeasti meihin yhteydessä. Autamme sinua miellämme sopivan työvoiman löytämisessä.

Lisää artikkeleita

konkurssi

Tarvitaanko yrittäjiä rakennusalalla?

Rakennuslehdessä julkaistua artikkelia “Kuinka tunnistaa vastuullinen yritys” (25.11.23) sivuava mielipidekirjoitus. Rakennusalalla tällä vuosituhannella tapahtunut yrittäjyyden suosion kasvu on merkittävä indikaattori yksilöiden pyrkimyksestä itsenäiseen toimeentuloon. Tämä

Mies ja paku, kevytyrittäjyys, osuuskuntayrittäjyys

Kevytyrittäjyyden huonot puolet: 10 haastetta ja riskiä

Kevytyrittäjyyden huonot puolet jäävät usein keskustelun ulkopuolelle sen kasvettua viime vuosina suosituksi työskentelymalliksi monien työnhakijoiden ja ammattilaisten keskuudessa. Kevytyrittäjyys tarjoaa houkuttelevia etuja, kuten joustavuutta, vapautta

Eurowork vieraana Neuvottelija-podcastissa 10.8.23

Neuvottelija-podcast on Sami Miettisen juontama yhteiskunnallisiin aiheisiin, talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä podcast, jota seuraa kymmeniätuhansia johtohenkilöitä ympäri Suomen. Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen oli podcastissa vierailemassa