Eurowork vieraana Neuvottelija-podcastissa 10.8.23

Neuvottelija-podcast on Sami Miettisen juontama yhteiskunnallisiin aiheisiin, talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä podcast, jota seuraa kymmeniätuhansia johtohenkilöitä ympäri Suomen. Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen oli podcastissa vierailemassa jaksossa 206 yhdessä Yrittäjän Tili ja Laki kasvujohtajan Tia Kiiskisen kanssa.

Jaksossa käsitellään yrittäjien syrjimistä eritysesti rakennusalalla, Rakennusliiton asettaman kevytyrittäjäsuosituksen tuottamia ongelmia perinteisille yrittäjille, YEL-uudistuksen ongelmallisuutta, ja yhteiskunnan kankeasti muuttuvia asenteita yrittäjyyttä kohtaan. Voit katsoa podcastin joko alta, tai tästä linkistä. Jakso löytyy myös Spotifyn Neuvottelija-kanavalta sekä Apple Podcasteista.

Lisää artikkeleita

Miksi rakennusalan yrittäjän on otettava YEL-vakuutus?

Kun työskentelet rakennusalalla yrittäjänä, YEL-vakuutuksen (Yrittäjän Eläkevakuutus) ottaminen on paitsi lakisääteinen velvollisuutesi, myös keskeinen osa omaa sosiaaliturvaasi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä, miksi YEL-vakuutus on välttämätön,

TOP-3 tehtävää huhtikuulle

Rakennusalan ahdinko on pahimmillaan juuri nyt. Se näkyy ja kuuluu. On optimistista nähdä, että vanhat tukijoukot vuosien takaa palaavat osuuskuntaamme. Erityisesti kasvaa jälleen sama vanha