Eurowork vieraana Neuvottelija-podcastissa 10.8.23

Neuvottelija-podcast on Sami Miettisen juontama yhteiskunnallisiin aiheisiin, talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä podcast, jota seuraa kymmeniätuhansia johtohenkilöitä ympäri Suomen. Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen oli podcastissa vierailemassa jaksossa 206 yhdessä Yrittäjän Tili ja Laki kasvujohtajan Tia Kiiskisen kanssa.

Jaksossa käsitellään yrittäjien syrjimistä eritysesti rakennusalalla, Rakennusliiton asettaman kevytyrittäjäsuosituksen tuottamia ongelmia perinteisille yrittäjille, YEL-uudistuksen ongelmallisuutta, ja yhteiskunnan kankeasti muuttuvia asenteita yrittäjyyttä kohtaan. Voit katsoa podcastin joko alta, tai tästä linkistä. Jakso löytyy myös Spotifyn Neuvottelija-kanavalta sekä Apple Podcasteista.

Lisää artikkeleita

Mies ja paku, kevytyrittäjyys, osuuskuntayrittäjyys

Kevytyrittäjyyden huonot puolet: 10 haastetta ja riskiä

Kevytyrittäjyyden huonot puolet jäävät usein keskustelun ulkopuolelle sen kasvettua viime vuosina suosituksi työskentelymalliksi monien työnhakijoiden ja ammattilaisten keskuudessa. Kevytyrittäjyys tarjoaa houkuttelevia etuja, kuten joustavuutta, vapautta

Eurowork ja Mesensei yhteistyötiedote

Lehdistötiedote: Euro Work-Center ja Mesensei ilmoittavat strategisesta yhteistyöstä 5.7.2023 Tia Kiiskinen Euro Work, Suomen johtava rakennusalan osuuskunta, ja Mesensei, alustateknologian edelläkävijä Suomessa, ilmoittavat ilolla strategisesta

Mikä on YEL-vakuutus, ja onko siitä hyötyä?

YEL-vakuutus eli yrittäjän eläkevakuutus on Suomessa yrittäjille tarkoitettu pakollinen sosiaaliturvavakuutus, joka takaa yrittäjälle eläkeoikeuden ja turvaa toimeentulon yrittäjän vanhuuseläkeiässä. YEL-vakuutuksen avulla yrittäjä voi kerryttää itselleen

luvanvaraiset toimet rakennusalalla

Luvanvaraiset toimet rakennusalalla

Luvanvaraiset toimet rakennusalalla ovat toimia, joiden toteutus on tarkkaan säädeltyä. Rakennusala on yksi niistä toimialoista, joilla harjoitettava toiminta on usein luvanvaraista tai siihen liittyy erilaisia