Eurowork auttaa entisiä yrittäjiä takaisin työn pariin

On hyvin tyypillistä, että konkurssin tehnyt yrittäjä leimautuu epäonnistuneeksi ja mahdollisuudet aloittaa uudestaan ovat huonot. Konkurssiin voi johtaa moni syy; jotkut ovat täysin riippuvaisia omasta itsestään, mutta toisaalta taas konkurssiin saattaa päätyä varsin hyvin toimineita yrityksiä ja ahkeria yrittäjiä huonon onnen seurauksena.  

Eurowork haluaa auttaa epäonnistuneita rakennusalan yrittäjiä pääsemään takaisin jaloilleen, ja jatkamaan työskentelyä rakennusalalla. Osuuskunnan yrittäjänä voit pitää vanhat asiakkaasi, ja saat osuuskunnan kattavan tuen. 

Euroworkillä on työskennellyt entisiä yrittäjiä jo toistakymmentä vuotta! Luomme pitkän kumppanuussuhteen ja olemme jatkuvasti apunasi. Halutessasi voit vaikka tulla toimistolle piipahtamaan kahvin merkeissä, vaihtamaan kuulumisia. Me emme ole vain netissä toimiva yritys, vaan täällä on oikeita ihmisiä auttamassa sinua. Toimistomme henkilökunta palvelee sinua neljällä eri kielellä (suomi, viro, venäjä ja englanti), ja saat aina apua tarvittaessa!

Mikäli voimme auttaa sinua tai sinulla heräsi vielä kysyttävää, ota yhteyttä!

Lisää artikkeleita

Miksi rakennusalan yrittäjän on otettava YEL-vakuutus?

Kun työskentelet rakennusalalla yrittäjänä, YEL-vakuutuksen (Yrittäjän Eläkevakuutus) ottaminen on paitsi lakisääteinen velvollisuutesi, myös keskeinen osa omaa sosiaaliturvaasi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä, miksi YEL-vakuutus on välttämätön,

TOP-3 tehtävää huhtikuulle

Rakennusalan ahdinko on pahimmillaan juuri nyt. Se näkyy ja kuuluu. On optimistista nähdä, että vanhat tukijoukot vuosien takaa palaavat osuuskuntaamme. Erityisesti kasvaa jälleen sama vanha