Eurowork auttaa entisiä yrittäjiä takaisin työn pariin

On hyvin tyypillistä, että konkurssin tehnyt yrittäjä leimautuu epäonnistuneeksi ja mahdollisuudet aloittaa uudestaan ovat huonot. Konkurssiin voi johtaa moni syy; jotkut ovat täysin riippuvaisia omasta itsestään, mutta toisaalta taas konkurssiin saattaa päätyä varsin hyvin toimineita yrityksiä ja ahkeria yrittäjiä huonon onnen seurauksena.  

Eurowork haluaa auttaa epäonnistuneita rakennusalan yrittäjiä pääsemään takaisin jaloilleen, ja jatkamaan työskentelyä rakennusalalla. Osuuskunnan yrittäjänä voit pitää vanhat asiakkaasi, ja saat osuuskunnan kattavan tuen. 

Euroworkillä on työskennellyt entisiä yrittäjiä jo toistakymmentä vuotta! Luomme pitkän kumppanuussuhteen ja olemme jatkuvasti apunasi. Halutessasi voit vaikka tulla toimistolle piipahtamaan kahvin merkeissä, vaihtamaan kuulumisia. Me emme ole vain netissä toimiva yritys, vaan täällä on oikeita ihmisiä auttamassa sinua. Toimistomme henkilökunta palvelee sinua neljällä eri kielellä (suomi, viro, venäjä ja englanti), ja saat aina apua tarvittaessa!

Mikäli voimme auttaa sinua tai sinulla heräsi vielä kysyttävää, ota yhteyttä!

Lisää artikkeleita

Mies ja paku, kevytyrittäjyys, osuuskuntayrittäjyys

Kevytyrittäjyyden huonot puolet: 10 haastetta ja riskiä

Kevytyrittäjyyden huonot puolet jäävät usein keskustelun ulkopuolelle sen kasvettua viime vuosina suosituksi työskentelymalliksi monien työnhakijoiden ja ammattilaisten keskuudessa. Kevytyrittäjyys tarjoaa houkuttelevia etuja, kuten joustavuutta, vapautta

Eurowork vieraana Neuvottelija-podcastissa 10.8.23

Neuvottelija-podcast on Sami Miettisen juontama yhteiskunnallisiin aiheisiin, talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä podcast, jota seuraa kymmeniätuhansia johtohenkilöitä ympäri Suomen. Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen oli podcastissa vierailemassa

Eurowork ja Mesensei yhteistyötiedote

Lehdistötiedote: Euro Work-Center ja Mesensei ilmoittavat strategisesta yhteistyöstä 5.7.2023 Tia Kiiskinen Euro Work, Suomen johtava rakennusalan osuuskunta, ja Mesensei, alustateknologian edelläkävijä Suomessa, ilmoittavat ilolla strategisesta

Mikä on YEL-vakuutus, ja onko siitä hyötyä?

YEL-vakuutus eli yrittäjän eläkevakuutus on Suomessa yrittäjille tarkoitettu pakollinen sosiaaliturvavakuutus, joka takaa yrittäjälle eläkeoikeuden ja turvaa toimeentulon yrittäjän vanhuuseläkeiässä. YEL-vakuutuksen avulla yrittäjä voi kerryttää itselleen