Eurowork auttaa entisiä yrittäjiä takaisin työn pariin

On hyvin tyypillistä, että konkurssin tehnyt yrittäjä leimautuu epäonnistuneeksi ja mahdollisuudet aloittaa uudestaan ovat huonot. Konkurssiin voi johtaa moni syy; jotkut ovat täysin riippuvaisia omasta itsestään, mutta toisaalta taas konkurssiin saattaa päätyä varsin hyvin toimineita yrityksiä ja ahkeria yrittäjiä huonon onnen seurauksena.  

Eurowork haluaa auttaa epäonnistuneita rakennusalan yrittäjiä pääsemään takaisin jaloilleen, ja jatkamaan työskentelyä rakennusalalla. Osuuskunnan yrittäjänä voit pitää vanhat asiakkaasi, ja saat osuuskunnan kattavan tuen. 

Euroworkillä on työskennellyt entisiä yrittäjiä jo toistakymmentä vuotta! Luomme pitkän kumppanuussuhteen ja olemme jatkuvasti apunasi. Halutessasi voit vaikka tulla toimistolle piipahtamaan kahvin merkeissä, vaihtamaan kuulumisia. Me emme ole vain netissä toimiva yritys, vaan täällä on oikeita ihmisiä auttamassa sinua. Toimistomme henkilökunta palvelee sinua neljällä eri kielellä (suomi, viro, venäjä ja englanti), ja saat aina apua tarvittaessa!

Mikäli voimme auttaa sinua tai sinulla heräsi vielä kysyttävää, ota yhteyttä!

Lisää artikkeleita

TOP-3 tehtävää huhtikuulle

Rakennusalan ahdinko on pahimmillaan juuri nyt. Se näkyy ja kuuluu. On optimistista nähdä, että vanhat tukijoukot vuosien takaa palaavat osuuskuntaamme. Erityisesti kasvaa jälleen sama vanha

konkurssi

Tarvitaanko yrittäjiä rakennusalalla?

Rakennuslehdessä julkaistua artikkelia “Kuinka tunnistaa vastuullinen yritys” (25.11.23) sivuava mielipidekirjoitus. Rakennusalalla tällä vuosituhannella tapahtunut yrittäjyyden suosion kasvu on merkittävä indikaattori yksilöiden pyrkimyksestä itsenäiseen toimeentuloon. Tämä

Mies ja paku, kevytyrittäjyys, osuuskuntayrittäjyys

Kevytyrittäjyyden huonot puolet: 10 haastetta ja riskiä

Kevytyrittäjyyden huonot puolet jäävät usein keskustelun ulkopuolelle sen kasvettua viime vuosina suosituksi työskentelymalliksi monien työnhakijoiden ja ammattilaisten keskuudessa. Kevytyrittäjyys tarjoaa houkuttelevia etuja, kuten joustavuutta, vapautta

Eurowork vieraana Neuvottelija-podcastissa 10.8.23

Neuvottelija-podcast on Sami Miettisen juontama yhteiskunnallisiin aiheisiin, talouteen ja yrittäjyyteen keskittyvä podcast, jota seuraa kymmeniätuhansia johtohenkilöitä ympäri Suomen. Euroworkin liiketoimintajohtaja Katariina Komulainen oli podcastissa vierailemassa