haidari

Haidari Abolfazl

Hei! Olen Haidari, märkätilojen remontoinnin kokenut ammattilainen. Osaamiseni kattaa kaiken märkätilaremonteista aina tarkkuutta vaativiin oviasennuksiin, valuihin, tasoituksiin sekä marmorikiviasennuksiin. Kunkin projektin toteutan huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden, varmistaen, että lopputulos ylittää odotuksesi.

Kokenut rakennusalan ammattilainen

Teen märkätilojen remontointia yli 16 vuoden kokemuksella. Lisäksi tarjoan palveluitani oviasennuksissa, lattioiden valussa, seinien tasoituksessa ja marmorikiviasennuksissa. Asiakkaan tyytyväisyys ovat toimintani kulmakiviä, ja pyrin aina ylittämään odotukset laadukkaalla työlläni.

Toteutan projektit pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone tai kohennetaan kotisi yksityiskohtia ammattitaidolla!

Haidari Abolfazl

Puhelin:

040 351 5006

Email:

abolfazl.haidari1985@hotmail.com

Miksi ostaa osuuskunnasta?

Kevytyrittäjyydelle ei - osuuskunta parempi vaihtoehto

Ei kevytyrittäjiä

Osuuskunta on rakennusalan hyväksymä työskentelymuoto työmaalla.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankinta on turvallista

Täysi vakuutus

Euro Workin jäsenillä on täysi rakennusaikainen vakuutus, sinun turvaksesi.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankintaa nopeasti

Helppo ja nopea

Löydät osaajan lyhyelläkin varoitusajalla, niin suuriin kuin pieniin projekteihin.

Miksi ostaa
osuuskuntayrittäjältä?

Kevytyrittäjyydelle ei - osuuskunta parempi vaihtoehto

Ei kevytyrittäjiä

Osuuskunta on rakennusalan hyväksymä työskentelymuoto.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankinta on turvallista

Täysi vakuutus

Euro Workin jäsenillä on täysi rakennusaikainen vakuutus, sinun turvaksesi.

Ei kevytyrittäjyyttä - osuuskunta alihankintaa nopeasti

Helppo ja nopea

Sopimusten tekeminen hoituu kätevästi suoraan valitsemasi ammattilaisen kanssa.

Alihankintaa turvallisesti, ilman huolta alivakuuttamisesta

Euro Work on Suomen suurin ja vanhin rakennusalan osuuskunta. Jäsenemme työskentelevät itsenäisesti Euro Workin osuuskuntayrittäjinä. Euro Work huolehtii jäsenten vakuutuksista ja lakisääteisistä velvotteista.

Miten tämä hyödyttää sinua yrittäjänä?

Kun hankit työvoimaa Euro Workilta, maksat vain tehdystä työstä, ilman huolia sairauslomista tai muista yllättävistä kustannuksista. Alihankintaa eivät koske työaikarajoitteet, joten jäsenet voivat työskennellä projekteissasi hyvin joustavalla aikataululla. Euro Work vakuuttaa kaikki työntekijät asianmukaisesti kattavalla rakennusaikaisella vakuutuksella, ja huolehtii lakisääteisistä velvotteista sekä yhteiskuntavastuista tilaajavastuulain mukaisesti – toisin kuin laskutuspalvelut.

Euro Workin osuuskunnan jäsenet nauttivat hyvästä ansiotasosta ja mahdollisuudesta vaikuttaa työhönsä. Näin sinun työmaillasi työskentelevät ammattilaiset pysyvät motivoituneina ja ahkerina!

Alihankintaa yrityksille, Remonttimies kodin remontteihin

Alihankintaa turvallisesti, ilman huolta alivakuuttamisesta​

Euro Work on Suomen suurin rakennusalan osuuskunta. Jäsenemme työskentelevät itsenäisesti ryhmäyrittäjinä. Euro Work huolehtii työntekijöiden vakuutuksista ja lakisääteisistä velvotteista.

Miten tämä hyödyttää sinua yrittäjänä?

Kun hankit työvoimasi Euro Workilta, maksat vain tehdystä työstä, ilman huolia ylityöongelmista, sairauslomista tai muista yllättävistä kustannuksista. Kaikki työntekijät on vakuutettu kattavalla rakennusaikaisella vakuutuksella, ja Euro Work huolehtii lakisääteisistä velvotteista sekä yhteiskuntavastuista tilaajanvastuulain mukaisesti.

Osuuskunta vs kevytyrittäjä

Miten osuuskuntatoiminta eroaa muista yhtiömuodoista?

Moni on sekoittanut osuuskuntatoiminnan kevytyrittämiseen tai laskutuspalveluun. Totuus kuitenkin on, että osuuskuntatoiminta on vuosikymmeniä vanha yritysmuoto, joka on toiminut luotettavana yritysmuotona kauan ennen kevytyrittäjäpalveluiden kehittymistä. Myös Euro Work on perustettu ennen laskutuspalveluiden aikakautta tukemaan rakennusalan osaajia.

Osuuskunta on oma, perinteinen yhtiömuotonsa, joka toimii osakeyhtiön tavoin. Osuuskunnan jäsenet ovat osuuskuntayrittäjiä, jotka työskentelevät Euro Workin lukuun. Toisin kuin kevytyrittäjän, osuuskuntayrittäjän yhteiskuntavastuut ovat helposti tarkastettavissa “Luotettava Kumppani” -raportista. 

Voit ottaa yhteyttä toimistoomme tai suoraan Rakennusteollisuusliittoon, mikäli yhtiösi on rinnastanut Euro Workin osuuskuntayrittäjät kevytyrittäjiin. Voit myös lukea lisää osuuskuntayrittäjyydestä artikkelistamme täältä.

Yhteistyökumppaneitamme