Kuidas ma liitusin Euroworkiga

“Üks mu tuttav oli juba mitu kuud Euroworki kaudu töötanud ja kiitis, kuidas ta tänu Euroworkile rohkem teenib ja saab ise oma töögraafiku üle otsustada! Ka mulle meeldis mõte, et saan rohkem teenida, teha pikemaid tööpäevi ja otsustada ise oma puhkuse üle.

Võtsin Euroworkiga ühendust ja nad kutsusid mind oma Vantaas asuvasse kontorisse. Seal selgitati mulle, kuidas Eurowork toimib ja sain võimaluse nendega ühineda. Euroworki kontoris teenindatakse neljas keeles, tänu millele suhtlesin nendega oma emakeeles. Just selline personaalne teenindus veenis mind lõplikult, et Eurowork on suurepärane valik!

Nüüd, kuus kuud hiljem, võin öelda, et ma pole oma otsust Euroworkiga ühineda kordagi kahetsenud! Teenin rohkem ja saan teha pikemaid tööpäevi. Samas on mul võimalus pidada pikemaid pause ja veeta rohkem aega koos perega. Elan tööd tehes oma perest eemal, sellepärast on minu jaoks oluline, et saan mõnikord ka reede vabaks võtta ja varem koju sõita.“

 

https://youtu.be/QYpVFaxv-1g

 

Selline on ühe tavalise Euroworki liikme lugu. Euroworki kaudu töötavad inimesed tahavad rohkem teenida ja otsustada ise oma töögraafiku üle ja seda ilma keerulise bürokraatiata. Need mured jäävad meie kanda!

Kui sinagi soovid saada paremaid teenimisvõimalusi, võta meiega ühendust! Meie klienditeenindus teenindab sind soome, eesti, vene või inglise keeles. Võta julgelt ühendust: anette@palveluneuvonta.com või helista +358 40 753 4117.

 

Lisää artikkeleita

Miksi rakennusalan yrittäjän on otettava YEL-vakuutus?

Kun työskentelet rakennusalalla yrittäjänä, YEL-vakuutuksen (Yrittäjän Eläkevakuutus) ottaminen on paitsi lakisääteinen velvollisuutesi, myös keskeinen osa omaa sosiaaliturvaasi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä, miksi YEL-vakuutus on välttämätön,

TOP-3 tehtävää huhtikuulle

Rakennusalan ahdinko on pahimmillaan juuri nyt. Se näkyy ja kuuluu. On optimistista nähdä, että vanhat tukijoukot vuosien takaa palaavat osuuskuntaamme. Erityisesti kasvaa jälleen sama vanha