Rovaniemi 4.3 | Oulu 6.3 | Kuopio 7.3

Tervetuloa Raksan AvainPäivään!

Rakennusalan yrittäjä tai ammattilainen, etsitkö uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia rakennusalalla? Tervetuloa ilmaiseen Raksan AvainPäivään, uniikkiin tapahtumaan, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle syvällistä tietoa, uusia näkökulmia ja arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia! Valitse sinulle sopivin paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Raksan AvainPäivään!

Tervetuloa ilmaiseen Raksan AvainPäivään verkostoitumaan ja syventämään tietämystäsi rakennusalan nykytilanteesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista!

Raksan AvainPäivä on tilaisuus kokoontua, oppia ja inspiroitua yhdessä muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa. Olipa tavoitteesi sitten liiketoiminnan kasvattaminen, uusien näkökulmien löytäminen tai urasi uudelleen suuntaaminen, Raksan AvainPäivä tarjoaa sinulle työkalut ja tuen, joita tarvitset menestyäksesi. Varaa paikkasi nyt ja tule mukaan rakentamaan menestyksekästä tulevaisuutta rakennusalalla.

Tapahtuma järjestetään Rovaniemellä 4.3, Oulussa 6.3 ja Kuopiossa 7.3, kaupungin keskustassa klo 10-14.

Valitse sinulle sopivin paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Nähdään Raksan AvainPäivässä!

Ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma-aikataulu

Klo 10.00-10.30 Aamupäiväkahvi

Klo 10.30-11.00 Tutustu Euroworkiin

Euroworkin osuuskunta - Laaja rakennusalan ammattilaisten työyhteisö

Klo 11.00-11.15 Rakennusalan tilanne

Rakennusalan tilannekatsaus lukuina. Tiedämme, että ala muuttuu jatkuvasti, ja haluamme varustaa sinut tietämyksellä, joka auttaa navigoimaan näissä vesissä.

Klo 11.15-11.30 Vertailu yritysmuodoista rakennusalalla

Tämä osuus on suunnattu tarjoamaan sinulle laajemman näkemyksen mahdollisista yritysrakenteista, jotka voivat tukea kasvuasi ja menestystäsi alalla.

Klo 11.30-11.45 Osuuskuntayrittäjyyden mahdollisuudet

Pääset kuulemaan, miten voit hyödyntää osuuskuntayrittäjyyden tarjoamia mahdollisuuksia, ja luomaan yhteyksiä muiden alalla toimivien kanssa.

Klo 11.45-12.00 Myynnin ja markkinoinnin työkalut

Tarjoamme ajankohtaista tietoa ja strategioita, jotka auttavat sinua tavoittamaan uusia asiakkaita, kasvattamaan myyntiäsi ja rakentamaan vahvaa brändiä rakennusalalla. Keskustelemme tehokkaista menetelmistä ja kanavista, jotka voivat tehostaa näkyvyyttäsi ja vetovoimaasi markkinoilla.

Klo 12.00-13.00 Lounas

Klo 13.00-14.00 Päivän yhteenveto ja verkostoitumista

Vaihda ideoita ja luo uusia yhteistyösuhteita! Raksan AvainPäivä on ihanteellinen paikka laajentaa ammatillista verkostoasi ja löytää uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön.