fbpx

Enemmän rahaa käteen samasta työstä!

Päätä itse työstäsi

Eurowork on vuodesta 2007 toiminut luotettava ja vakavarainen rakennusalan yritys.

Liittyessäsi Euroworkin jäseneksi, sinulla on mahdollisuus päättää itse mitä työtä teet ja mihin hintaan työsi toteutat. Koska sovit työsi ilman turhia välikäsiä, jää sinulle enemmän rahaa käytettäväksi. Me tarjoamme sinulle tukea työn löytämiseen ja hinnoitteluun sekä saat ammatilista valmennusta ja henkilökohtaista mentorointia. Tarjoamme sinulle pitkäaikaista ja jatkuvaa työtä – sinun ehdoillasi.

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Enemmän rahaa käytettäväksi

Euroworkin jäsenenä et maksa turhaan välittäjälle, vaan saat enemmän rahaa käteen. Saat myös itse päättää työsi hinnasta.

Etuja Euroworkin jäsenelle

Kun kuulut Euroworkin jäseneksi, olet oikeutettu rahanarvoisiin etuihin. Tarjoamme sinulle ammatillista valmennusta, bonuksia sekä rakentajaverkoston tueksi. Lisäksi voit hakea projektirahoitusta.

Nokkamiehenä tienaat enemmän

Kiinnostaako sinua tienata vieläkin enemmän ja saada kokemusta laajemmistakin työkokonaisuuksista? Työskennellessäsi kymppinä tai yrityskymppinä voit tehdä työsuorituksia kaverisi kanssa tai työryhmässä.

Palvelua omalla äidinkielelläsi

Puhuitpa suomea, viroa, venäjää tai englantia – me palvelemme sinua äidinkielelläsi. Henkilökohtainen mentorointimme tapahtuu myös kaikilla kielillä.

Kymppi – työllistä tiimiäsi nokkamiehenä

Työllistä tiimiäsi ja saa kokemusta laajemmistakin työkokonaisuuksista. Voit testata tai jatkaa yrittäjyyttä ilman riskejä ja turhaa byrokratiaa sekä keskittyä oleelliseen, eli työn tekemiseen. Me hoidamme muun!

Yrityskymppi – keskity yrityksesi kasvattamiseen

Yrityskymppinä toimiminen mahdollistaa enemmän aikaa yrityksesi kasvattamiseen. Toimiessasi yrityskymppinä vapaudut myös turhasta byrokratiasta sekä työnantajaa ohjaavista velvoitteista, kuten säännöllisestä työajasta. Mikäli tarvitset tilapäisesti työvoimaa tai erikoisosaamista riveihisi, löydät kauttamme luotettavia ja laatusertifioituja tekijöitä.

“Toimin aiemmin yrittäjänä ja aikaa kului paljon tarjousten ja tilausten tekemiseen, töiden etsintään sekä papereiden pyörittämiseen.
Euroworkillä voin keskittyä työn tekemiseen!”

– Rauno Hyvönen

Näin se toimii

  1. Ilmoittaudu verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla.
  2. Kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.
  3. Nimeämme sinulle mentorin, joka tukee ja auttaa omalla äidinkielelläsi.
  4. Teemme kirjallisen sopimuksen omalla äidinkielelläsi ja olet valmis aloittamaan työt.

Työt työpankista

Euroworkin lukuun toimivat tekijät saavat työnsä Euroworkin työpankista, josta voit poimia sinulle sopivia töitä. Vaikuta itse työsi hintaan ja sovi työstä yhdessä Euroworkin kanssa. Toimimme apuna ja tukena kaikissa tilanteissa! Lue lisää työpankista

Osuustoiminnallisen yrittäjyyden etuja:

  • Oman mentorin tuki ja ohjaus

  • Palvelu omalla äidinkielellä

  • Työt työpankista

  • Ammatilllinen valmennus

  • Toimi nokkamiehenä ja ansaitse enemmän

Tule töihin!

Tiesitkö, että liittymällä Euroworkin jäseneksi, voit valita itse omat työprojektisi ja olla oman itsesi herra?

Valitset myös itse työkohteesi sekä työpäiviesi ja lomiesi pituuden. Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö
myynti@eurowork.fi