fbpx

Töitä rakentajille

 Rakentamisen uusi aika!

Raksa-yrittäjänä maksimoit työtehosi ja tulosi. Palveluneuvojiemme taustatuki on aina käytössäsi omalla äidinkielelläsi.

Lue lisää

Euro-Workin ainutlaatuinen konsepti – Raksa-yrittäjyys – tarjoaa helpon, joustavan ja turvallisen tavan työskennellä rakennusalalla yrittäjänä.

Valitset Raksa-työpankista mieleisesi työt ja teet tarjouksen asiakkaalle. Toteutat aina työsuorituksesi osuuskunnan osaavan työnjohdon valvonnassa. Tarvittaessa saat valmennusta myyntitilanteisiin ja asiakaskohtaamisiin. Me hoidamme loput! Kannamme taloudellisen vastuun, hoidamme byrokratian ja vastaamme työn laadusta ja tuloksesta asiakkaallesi.

Liity tästä

 Joustoa työaikaan!

Autamme sinua kehittämään työskentelytapojasi myös ajanhallinnan saralla. Sinulle jää enemmän vapaa-aikaa.

Lue lisää

Raksa-yrittäjyyden avulla kehität työskentelymenetelmiäsi ja opit käyttämään uusia nykyaikaisia työvälineitä. Näin parannat työsi tuottavuutta ja kasvatat palkkatulojesi lisäksi vapaa-aikaasi.

Pääset vaikuttamaan työpäiviesi ja -viikkojesi pituuteen ja pystyt käyttämään muita Raksa-yrittäjiä apunasi tarvittaessa. Työpanoksesi mukaan määräytyvä palkkaus antaa sinulle mahdollisuuden tehdä pitkiä työpäiviä ja vastapainoksi nauttia pitkistä viikonlopuista tulotasosta tinkimättä.

Liity tästä

 Työt työpankista!

Raksa-työpankista saat omaa osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavat työt toteutettavaksi yksin tai tiimissä.

Lue lisää

Raksa-työpankkeja on kaksi: Kotitalous- ja Yritysasiakas-työpankki.

Kotitalous-työpankissa sijaitsevat kodin remontit ja omakotitalojen erityyppiset rakennustyöt. Henkilöasiakkaille tehtävät työt edellyttävät laaja-alaista osaamista ja monipuolista työvälineistöä sekä hyvää suomen kielen osaamista, muu kielitaito on aina eduksi. Henkilöasiakkaiden remontit ja rakennustyöt tehdään pääsääntöisesti urakkatyönä, joka puolestaan takaa sinulle paremman toimeentulon.

Yritysasiakas-työpankissa yritykset etsivät osaajia tunti-, urakka- tai vuokratöihin. Tarjouspyynnöt koskevat useimmiten rakennusalan apu- ja ammattitöitä, kuten sähkö-, putki-, ilmastointi-, maalaus-, laatoitus-, tasoite-, kirvesmies- ja purkutöitä. Töiden suorittamiseen riittää yleensä puhekielen ymmärtäminen ja omat käsityökalut.

Liity tästä

 Enemmän rahaa käteen!

Raksa-yrittäjänä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan työsi tehokkaasti. Kasvatat työsi tehokkuutta ja palkkatasosi nousee.

Lue lisää

Raksa-yrittäjänä palkkatasosi määräytyy tekemiesi työsuoristusten mukaisesti. Hyödyntämällä työpankkiemme tarjontaa aktiivisesti, myymällä rakennusalan osaamistasi osuuskunnan kannattavilla hinnoilla, tehostamalla omia työskentelymenetelmiäsi ja käyttämällä muita Raksa-yrittäjiä apunasi, varmistat myös paremman ansiotulon itsellesi.

Raksa-yrittäjänä vaikutat eläkekertymääsi aina elämäntilanteesi mukaan.

Liity tästä

Vaihtoehto yrittäjyydelle!

Euro-Work on lähes 20 vuotta alalla toiminut, tunnettu ja luotettava yhteisöllinen yritys, joka pitää huolta omistaan.

Lue lisää

Markkinoilla on paljon laskutuspalvelua tarjoavia yrityksiä, joissa kaikki taloudellinen-, reklamaatio-, hinnoittelu- ja yritysvastuu on jätetty työn suorittajan vastuulle, myös luottoriskin kantaa tekijä. Meillä on toisin! Raksa-yrittäjänä vaikutat työn laatuun ja tehokkuuteen. Palkkasi määräytyy työn tuloksesta, joka maksetaan sinulle aina ajallaan.

Liity tästä

 Ole oman elämäsi herra!

Tervetuloa Raksa-yrittäjäksi kasvavaan joukkoomme. Meillä voit toimia myös työmaan Kymppinä eli Nokkamiehenä ja tienata enemmän.

Lue lisää

Raksa-yrittäjyys sopii erinomaisesti tekijälle, jolla on halu ja kyky myydä, hinnoitella ja toteuttaa työsuorituksia yhteistyössä projektinjohdon kanssa.

Raksa-yrittäjyys tarjoaa myös helpon vaihtoehdon sinulle, joka vasta suunnittelet oman yritystoiminnan aloittamista ja haluat ensin testata omaa osaamistasi ja kykyäsi toimia yrittäjänä.

Raksa-yrittäjyys on hyvä valinta myös yrittäjälle, joka kokee yrittäjyyteen liittyvän byrokratian liian haasteellisena, sitovana ja perhe-elämää vaikeuttavana, ja/tai yrittäjälle, joka harkitsee yritystoimintansa lopettamista.

Liity tästä

Uusimmat työtarjoukset Työpankissa:

Työtarjous: Paikkakunta: Ilmoitettu:
Yläkerta remontti.  Ummeljoki  Tänään 
Seinät ja katto maalaus  Espoo  Eilen 
Kylpyhuoneen täysremontti  Koskenkylän saha  Eilen 
Listoitus  Kirkkonummi  16.1.2020 
Raja-aidan uusiminen  Pori  16.1.2020 
6 asunnon suihkutilojen silikonisaumojen uusiminen  Espoo  14.1.2020 
Tapetointi  Lieto  14.1.2020 
Full apartment renovation  Tampere  14.1.2020 
Keittiöremontti + pinnat muuthuoneet, lattiat ja kaapisto  Vantaa  14.1.2020 
Keittiön kattopaneelit  Hausjärvi  13.1.2020 
Yhteydenottopyyntö
myynti@eurowork.fi