fbpx

Tekijöitä asiakkaille

Euro-Work yrityksenä

Euro-Work tuo asiakkaat ja tekijät yhteen. Tarjoamme monien eri rakennusalan ammattilaisia yritys- ja henkilöasiakkaille kaikentyyppisiin rakennus- ja remontointikohteisiin.

Lue lisää

Tekijämme ottavat yhteyttä jättämäsi tarjouspyynnön perusteella itse tai projektin suuruudesta riippuen koko tiiminsä puolesta. Rakennustyöntekijämme toimenkuvaan kuuluu yhteydenpidon lisäksi hinnoittelu sekä työsuorituksen varsinainen toteuttaminen. Tällä tavoin takuu työn laadusta toteutuu ja projekti etenee jouhevasti aikataulussaan.

Mikäli olet kotitalousasiakas jätä tarjouspyyntö tästä. Yritysasiakkaana avaa remonttitarjous.com tästä ja valitse ”vuokratyöntekijät”  ja täytä lomake.

Lataa tilaajavastuuraportti tästä

Euro-Workin ammattilaiset käytössäsi

Euro-Workilla on jo yli 1000 tekijää. Olemme luotettu, pitkään alalla toiminut rakennusliike, jonka monitaitoiset osaajat palvelevat sinua niin isoissa kuin pienissä rakennus- ja remonttikohteissa aina alan viimeisintä tietotaitoa käyttäen. Tekijöillämme on ajan tasalla olevat tarvittavat työturvallisuus-, valtti- ja henkilökortit.

Lue lisää

Ammattilaisiltamme löytyy laajaa ja monipuolista osaamista, mikä antaa asiakkaillemme paljon valinnanvaraa ja mahdollisuuden löytää juuri ne oikeat osaajat kohteeseen kuin kohteeseen. Kaikille Euro-Workin työntekijöille on tehty tarkka henkilökohtainen haastattelu, jossa heidän ammatillinen osaamisensa, referenssinsä ja suosituksensa on tarkistettu ja varmistettu.

Euro-Workin asiakkaana voit käyttää palveluamme turvallisin mielin pienistä korjaustöistä laajoihin linjasaneerauksiin. Meillä on jo yli 500 tyytyväistä yritys- ja henkilöasiakasta. Olemme varmistaneet asiakkaidemme tyytyväisyyden jo lähes 20 vuoden ajan ja niin teemme jatkossakin.

Euro-Work kotitalouksille

Euro-Workista löydät  tekijän omakotitalon rakentamiseen tai peruskorjaukseen, kaikkiin kodin huoneistoremontteihin: saunaremontit, keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit. Nopeasti hoituvat myös julkisivuremontit, terassin tai parvekkeen kunnostaminen tai vaikkapa rakennus- ja loppusiivous. Kysy lisää myynnistämme puh. 040 724 9581 arkisin 8-16, myynti@eurowork.fi tai jätä tarjouspyyntö tästä.

Tutustu kotituloverovähennysten ehtoihin tästä.

Euro-Work yritysasiakkaille

Euro-Work tarjoaa yrityksille ammattitaitoiset tekijät kaikenlaisiin työkohteisiin, usein lyhyelläkin varoitusajalla. Meiltä löydät myös osaavat työryhmät, joiden avulla projektisi saadaan nopeasti viedyksi maaliin. Kysy lisää myynnistämme puh. 040 724 9581 arkisin 8-16, myynti@eurowork.fi tai jätä tarjouspyyntö tästä.  Valitse ”vuokratyöntekijät”  ja täytä lomake.

Yhteydenottopyyntö
myynti@eurowork.fi