fbpx

Osaavaa työvoimaa kustannustehokkaasti Euro Workilta!

Miksi ottaisit työntekijät Euro Workilta?

Ulkoistamalla työvoiman Euro Workille vältyt rekrytointihuolilta ja säästät työmaakustannuksissa.

Euro Work on Suomen suurin rakennusalan osuuskunta. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden työskennellä yrittäjämäisesti rakennusalalla, perustamatta omaa yritystä. Euro Work huolehtii työntekijöiden vakuutuksista ja lakisääteisistä velvotteista.

Miten tämä hyödyttää sinua yrittäjänä? Kun hankit työvoimasi Euro Workilta, maksat vain tehdystä työstä, ilman huolia sairauslomista tai muista yllättävistä kustannuksista. Ulkoistettua työvoimaa ei myöskään koske työaikalakien asetukset, joten saat urakkasi toivottuun tahtiin maaliin. Euro Work vakuuttaa kaikki työntekijät asianmukaisesti rkattavalla akennusaikaisella vakuutuksella, ja huolehtii kaikista lakisääteisistä velvotteista tilaajanvastuulain mukaisesti.

Ulkoistamalla työvoimatarpeesi autat hyödytät myös työntekijää.  Euro Workin osuuskunnan jäsenet nauttivat hyvästä ansiotasosta ja mahdollisuudesta vaikuttaa työhönsä, pitäen sinun työmaillasi työskentelevät ammattilaiset motivoituneina ja ahkerina.

Ota yhteyttä asiakkuusjohtajaamme numerossa +358 40 753 4117 tai anette.fersel@palveluneuvonta.com, ja keskustellaan sinun yrityksellesi sopivasta ratkaisusta.

%

Tyytyväisiä asiakkaita

%

Tyytyväisiä työntekijöitä

%

Reklamaatioita

Tarvitsetko osaavaa tekijää?

Kauttamme saat osaavia tekijöitä erilaisiin projekteihin. Jätä yhteydenottopyyntö ja sopivat tiimit ottavat sinuun yhteyttä.

 

 

1. Lähetä sähköpostia asiakkuusjohtajallemme tarpeistasi.
2. Päivystäjämme etsii kriteereitäsi vastaavat tiimit.
3. Tiimit ottavat sinuun yhteyttä sopiaakseen tehtävän työsuoritteen yksityiskohdista.
4. Työt alkavat sovitusti.

Miksi valita Eurowork?

  • Saat laatusertifioituja tekijöitä
  • Voit teettää työtä joustavasti tarpeen mukaan
  • Löydät kauttamme erikoisosaamista, jota muutoin voisi olla haastavaa löytää
  • Kauttamme löydät tekijöitä lyhyelläkin varoitusajalla.

Eurowork yrityksille

Hanki tekijä kauttamme.

Tarjoamme yrityksille monipuolisesti rakennusalan osaajia, kuten maalareita, timpureita, kirvesmiehiä ja laatoittajia, sekä puhtaanapitoalan, logistiikka-alan, kiinteistönhuoltoalan ja maatalousalan ammattilaisia. Kauttamme saat erikoisosaamista sekä työryhmiä myös laajempiin projekteihin – lyhyelläkin varoitusajalla.

 

Eurowork

kotitalouksille

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri projekti, Euroworkin ammattilaiset ovat nopeasti apunasi. Tilaat ammattilaisen helposti tarjouspyyntölomakkeemme kautta.

Meiltä löydät myös osaavat työryhmät, joiden avulla projektisi saadaan nopeasti maaliin.

Uusimmat blogiartikkelit

Rakennusalan töitä Suomesta?

Rakennusalan töitä saa Suomesta yllättävän helposti, kun tietää, mistä etsii. Hyvistä kirvesmiehistä, laatoittajista, putkimiehistä, esiputsareista ja muista on aina pulaa. Suomessa työskentelyssä on muutamia huomioitavia asioita ja valintoja esimerkiksi...

lue lisää
Yhteydenottopyyntö
myynti@eurowork.fi